El PP vol endarrerir la prohibició al 2015

El Partit Popular de Catalunya també continua amb la defensa dels toros. Els populars han registrat al Parlament una proposició de Llei que pretén que la moratòria que preveu la norma s’estengui fins al 2015.

Segons informa Europa Press, el PPC promourà una reforma de Llei de protecció dels animals, presentada a la Cambra catalana el passat dijous, en la qual s’ajorni tres anys l’entrada en vigor de la norma.

El grup presidit per Alicia Sánchez Camacho justifica la seva demanda en la delicada situació de les arques de la Generalitat i les dificultats que implicaria complir amb l’obligació de compensar econòmicament els sectors afectats per la prohibició dels festejos. Segons la Llei publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) l’agost de l’any passat, la Generalitat ha de determinar l’import de les compensacions econòmiques derivades del cessament de les celebracions taurines a Catalunya abans de juny de 2012, “amb audiència als interessats “.

Tot i que aquesta proposició pretén retardar la prohibició, l’objectiu final del PPC és la derogació de la prohibició de les corrides de toros a Catalunya, ja que el mateix partit va ser el que va presentar el recurs al Tribunal Constitucional per considerar la Llei contrària a la llibertat de manifestació i creació artística, l’accés dels espanyols a les manifestacions culturals i a la llibertat d’empresa.

2 comentarios en “El PP vol endarrerir la prohibició al 2015

  1. El personaje que hay al lado de Rafael Luna se parece a Pinocho Pérez, donde estas pinocho has desaparecido? tan aficionado que eras no sabemos nada de ti.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.