La Casa de Madrid a Barcelona presenta la I Feria de Mayo

La Casa de Madrid a Barcelona celebrarà un cicle de conferències taurines en motiu de San Isidro, patró de Madrid.

La I Feria de Mayo constarà de tres conferències que tractaran diferents temes relacionats amb la tauromàquia. Aquest és el programa:

  • Divendres 10 de maig. “Veinte años de la Escuela Taurina de Catalunya” amb Manuel Salmerón, director de l’ETC, com a conferenciant. Hi estan convidats Juan Carlos Jiménez Caballero, matador de toros; Abel Robles, noveller; Raúl Felices, banderiller i Fernando García, professor actual.
  • Divendres 24 de maig. “Manolete, un hombre bueno”, per Paco Laguna, propietari del museu Manolete a Villa del Río (Córdoba). També presentarà Manolete en Valencia, el seu nou llibre.
  • Divendres 31 de maig. “Estado actual de la sanidad taurina y acciones de mejora urgentemente pertinentes”, a càrrec del doctor Enrique Sierra.

Tots els actes començaran a les 20h i han estat organitzats amb la col·laboració del Círculo Taurino Amigos de la Dinastía Bienvenida.

A més d’aquest cicle, la Casa de Madrid realitzarà altres activitats taurines en els pròxims dies. Pels dies 1 i 2 de maig han preparat un viatge a la capital on podran gaudir de la novellada i de la corrida goyesca, entre d’altres activitats. Per últim, aquest mateix divendres, la UTYAC presentarà la fira de novellades toristes de Boujan-sur-Libron (França).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.