La Federació i La Mesa del Toro acorden el finançament de la ILP

La Mesa del Toro (MDT) i la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) han signat un acord per a la consecució de mig milió de signatures que serviran per a formalitzar davant el Congrés dels Diputats una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que té com fi la declaració de la Festa com a Bé d’Interès Cultural a Espanya, amb caràcter retroactiu al 27 de juliol 2010. Aquesta firma és la culminació de l’acord adoptat per la Junta Directiva de La Mesa del Toro en la reunió del passat 15 de desembre.

D’aquesta manera, es finançarà amb 50.000 euros la formació de l’estructura necessària per a la consecució d’aquest fi, en el qual està previst que participin un mínim de 1.500 fedataris, encarregats de la recollida de les 500.000 signatures. Aquest préstec reemborsable serà aportat per La Mesa del Toro mensualment entre els mesos de gener i octubre.

L’organització i gestió de l’estructura necessària per aconseguir el fi perseguit és a càrrec de la Federació Catalana, entitat que reportarà, també mensualment, de la inversió realitzada i dels avenços aconseguits. Les despeses incorregudes per obtenir les signatures serien reemborsats pel Congrés dels Diputats, davant el qual es presentarà la ILP en la propera tardor.

L’acord s’ha subscrit durant una junta directiva de la MDT. Han signat, per part de la FETC, el seu president, Luis María Gibert i, per part de la MDT, el gerent, Eduardo Martín-Peñato.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.