La FETC convoca l’Assemblea Anual per esclarir el seu futur

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) ha convocat l’Assemblea Anual per esclarir el seu futur, més incert que mai després del pas al costat de Paco March.

El passat mes de març, March va dimitir com a president de la FETC, càrrec que ocupava des del 7 de novembre de 2014, quan va prendre el relleu de la presidenta en funcions sortint, Marilén Barceló. Durant el seu mandat, es van mantenir els cicles de conferències de la FETC, va realitzar diverses presentacions de fires taurines i van recuperar la tradicional gala anual, sent la jornada del 20 de novembre de 2016 el punt àlgid de l’etapa de March com a president. Aquell dia es van congregar més de 300 aficionats catalans que van ser acompanyats per desenes de toreros -en actiu i retirats-, novellers, banderillers, ramaders, empresaris, periodistes i altres personalitats del món del toro.

L’Assemblea serà primer acte des de la dimissió i s’intueix crucial pel futur de la FETC i pel de la Catalunya taurina. L’ordre del dia serà el següent:

  • Aprovació de comptes de l’any anterior
  • Presentació de candidatures
  • Votació i elecció del president

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 3 d’octubre a les 12:00h a la seva seu, situada al carrer Rocafort 235-237, escala dreta, 5è 1a, de Barcelona. Es roga que tots els assistens compleixin totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.