La FTL sol·licita la celebració de festejos populars en unes altres dates

La Fundación Toro de Lidia ha sol·licitat mitjançant una carta dirigida a Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat de Catalunya i Conseller d’Economia i Hisenda, que els municipis de les Terres de l’Ebre puguin realitzar les seves festes taurines en unes dates diferents, com la resta de les festes locals.

Moltes localitats s’han vistes obligades a aplaçar o anul·lar les seves festes patronals degut a la pandemia del COVID-19. Actualment, la llei 34/2010, de l’1 d’octubre limita l’autorització de festes taurines en dates que tradicionalment es venen celebrant. En aquest sentit, Victorino Martín i Guillem Carles, coordinador de la delegació de la FTL a Tarragona, traslladen en la missiva la preocupació del sector taurí català en relació a les greus conseqüències que podría suposar la suspensió de tots els festejos amb bous.

Així doncs, la FTL sol·licita a la Generalitat que assessori als ajuntaments per tal de poder celebrar festejos populars en altres dates a les habituals o que, degut a l’excepcionalitat del moment, permetin correbous a les mateixes dates que es programin les festes patronals.

Foto: CMphotography

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.