La Penya Taurina Manlleuenca presenta la seva diada taurina

La tardor continua sumant actes taurins arreu de Catalunya. Com és habitual cada mes de novembre, la Penya Taurina Manlleuenca ja té preparat el dia del 17è Aniversari de la Refundació de l’entitat del municipi de la comarca d’Osona. Una autèntica mostra de tenacitat i passió.

Els actes, presidits pel seu president Jordi Clerch Dachs, es duran a terme el proper 26 de novembre (dissabte), començant a les 12 del migdia. L’obertura arribarà amb l’exposició “Un segle de toros en imatges”, exposada al Casal Cívic Frederica Montseny (Avinguda Puigmal, 137-139).

A les 13:30 hores, es presentarà el llibre Taurokathápsia, El Toreo a caballo, a càrrec del seu autor Alfredo Puente. Aquesta presentació, com el posterior menjar de germanor, es realitzarà al Restaurant La Mossegada, situat molt a prop del casal abans esmentat (Carrer Pla dels Estudiants, 40).

A l’edició d’enguany, Pepe Amores, president de la Penya La Garrotxa d’Olot, i Antoni Fierro, soci de la mateixa entitat olotina, rebran una placa de reconeixement a la seva labor.

El preu del menjar és de 35 euros. La Penya Taurina Manlleuenca, que torna a mostrar el seu compromís amb la festa dels toros any rere any, demana fer les reserves fins a una setmana abans del dia de celebració. Els telèfons per fer-les són el 938 510 556 (Jordi) i el 938 512 470 (Rafael).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.