Lorena Paricio anuncia la seva candidatura a la presidència de la Federació

La primera candidatura a la presidència de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) presentada oficialment ha sigut la liderada per Lorena Paricio.

A través de Facebook ha anunciat que es presentarà a presidenta de la FETC amb la intenció de mantenir una Federació forta, sinònim d’un taurinisme català fort. Paricio, amb una àmplia experiència en la militància taurina després de 9 anys sent la secretària de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC), estarà recolzada per un equip format per Vicente Royuela, Nicolás Sampedro, M.P. Iker, María Luisa Ibáñez, Antonio López Caras, Carlos Arauzo, Pep Costa i Enric Ubiñana.

Durant els propers dies aniran publicant diferents continguts a la seva pàgina de Facebook per a que tots els aficionats puguin conèixer el seu projecte de primera mà.

Des del passat 3 d’octubre, la UTYAC i la Penya José Tomás de Barcelona estan constituïdes com a Junta Gestora de la FETC després de la dimissió de Paco March com a president. Les dues entitats es van donar de marge fins el 20 de desembre per tractar de trobar un candidat per ocupar el càrrec. En cas de presentar-se més candidatures, les diferents penyes integrades a la Federació hauran de votar aquell projecte que més els convenci.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.