Montcada i Reixac eliminarà el plafó d’il·lustres montcadencs on hi apareix Serafín Marín

L’Ajuntament de Montcada i Reixac retirarà en breu el plafó d’il·lustres montcadencs on hi apareix el torero local Serafín Marín.

L’Ajuntament de la localitat considera que aquest mural és anacrònic i està obsolet i les persones que apareixen no poden representar al conjunt de la ciutadania. El plafó, format per un centenar de fotografies de ciutadans representatius del municipi, està situat a una de les sales del Museu Municipal, a la Casa de la Vila.

Una de les persones més rellevants és Serafín Marín, que ahir va anunciar que seria el número 3 de Vox per Barcelona a les pròximes eleccions generals. L’equip de govern (ICV) creu que “Montcada i Reixac ha de defensar la igualtat entre els seus habitants i la promoció d’un grup determinat de persones no és representativa de la totalitat perquè un municipi el fem gran entre tots i totes”.

D’aquesta manera, es despenjaran les fotografies i el llistat amb els noms i es destinarà l’espai per a l’exposició de nou material del Museu Municipal Montcada provinent de donacions i col·leccions particulars. El mural es va col·locar en novembre de 2003 coincidint amb la remodelació de les instal·lacions de la Casa de la Vila. 

Un comentario en “Montcada i Reixac eliminarà el plafó d’il·lustres montcadencs on hi apareix Serafín Marín

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.