DIUMENGE, 17 H, CONCENTRACIÓ EN LA MONUMENTAL

La votació de l’ILP ja té la seva data i la seva hora al calendari: dimecres, 28 de juliol de 2010, les 10 del matí en el Parlament. El primer punt del dia per votar, perquè no se’ls passi.

I nosaltres? Buscarem el nostre dia i hora: diumenge, 25 de juliol de 2010, a les cinc de la tarda a La Monumental. Des de vadebraus.com i mitaurored.com us citem allà, a la porta principal del carrer de la Marina. Si ningú no ens empara, si ningú ens ha volgut ajuntar, teu em crides a mi i jo a tu. I jo vaig. I teu véns. No es tracta d’una manifestació, no, és una cita perquè ens ajuntem, quants més millor, d’una manera tranquil·la i pacífica, amb les nostres banderes, amb les nostres reivindicacions, per la nostra Festa.

Ara és el moment. Potser encara no sigui tard. Si tots s’han tret la careta, si tots han dit la seva, ara et toca a tu, aficionat. A tots. Ni Federació, ni PSC, ni Plataforma. Tu aficionat, sense cap consigna, que no sigui cridar que Catalunya vol toros. I com aficionats som molts, estarem tots, els d’un costat i els d’un altre.

Farem gala del nostre gran tarannà i ens reunirem diumenge. A les cinc de la tarda. En la Monumental. Comptem amb la teva presència i a través dels comentaris, digues-nos que vindràs. O través de la xarxa social a Facebook. I dimecres, en el Parlament, repetim.

Pels toros. Per la llibertat. Per Catalunya. Ens veiem diumenge. I després, als toros.

16 comentarios en “DIUMENGE, 17 H, CONCENTRACIÓ EN LA MONUMENTAL

 1. hola. em dic hector i soc nascut i criat a Alcanar un poble del sud de Catalunya, de les terres de l’ebre. jo he crescut anant a la prova i veient correr los bous pels carrers del meu poble. m’ha tocat llegir varies opinions que crec que no son massa encertades que espero que siguen causa, en molts casos d’una falta d’informacio sobre la ja nova llei. primer un article que parlava de la incoherencia de condenar la matança dels bous i menjar carn.com la metafora del llamantol que he llegit per intenrnet(tot i que mai n’he menjat)que me pareix poc encertada perque hi ha una clara diferencia entre el llamantol que es cuina per menjar i els bous (els de plaça amb tratjos de torero, banderillas i mort incluida, que no els de carrer) que es maten per diversio.i per la mateixa rao em pareix molt i molt be (i gens incoherent com alguns han dit) que no hagin prohibit els correbous de l’ebre i si els bous de plaça. no sols per ser una tradicio (n’hi ha unes de ben deplorables) si no perque en els correbous no es maten els bous ni sels hi fa cap mal (sempre hi ha algun imbecil amb electroshock que se l’hauria de multar com als sanfermins).jo no soc partidari de cap partit politic, ni dretes ni esquerres perque penso que tots es mouen en base a interesos pero en este cas no se’ls hi pot carregar la responsabilitat a mode d’excusa (nacionalismes exaltats i demes histories…) i no per defensarlos, simplement perque la nova llei ha sorgit d’una ILP (iniciativa legislativa popular) es a dir, la llei ha sigut promoguda per la gent del poble (no tots obviament) pel poble catala. i molts dels que ara criticaran (diras que ho veig vindre) que la ILP se tracta d’una grup reduit de poblacio i que es casi, casi algo dictatorialetc…. fa uns mesos la defensaven quan es debatia el nou estatut o la llei antitransgenics o la defensaran en un futur quan defensen algo que creguen important.la ILP es un dels pocs elements que permet a una persona normal i corrent intervindre de manera directa en les lleis que l’afecten personalment. aixi que me pareix interessat, partidari i reaccionari parlar de dictadures i falta de llibertat, a mi me pareix que es tot lo contrari. dixem de parlar de les “incoherencies ” de l’altre i miremnos a l’espill!

 2. todos a las cinco en la monumental!no pasaran! no queremos fascismo y catalunya ha sido, es y será taurina.alli nos vemos.

 3. Visca la Catalunya de toros i lliure de prohibicions!!
  Diumenge, a les 17h, en la porta de la monumental. Pásalo!!!

 4. La peña: Correbous, la nostra afició hi serem! vindrá gent de tota le gaografia catalana, i veureu autobusos de les terres de l’Ebre per arriamr l’hombro en la causa taurina. tots som taurins! visca els bous i viva los toros!

 5. Por fin los aficionados hemos reaccionado. ojalá seamos muchos y estemos todos. esperamos ver alli a los políticos que han defendido la fiesta:david pérez, rafael luna, albert rivera…esa seria la mejor señal de que algunos están desmarcados de las directrices de su partido. Será un éxito de gente. alli nos vemos

 6. Aquesta és una gran iniciativa!!! Hem d´anar tots els que se sentin aficionats o encara que no ho siguin, siguin amants dels drets i les llibertats. Visca els toros y Catalunya!

 7. La notícia ha llegado a Burladero y hay comentarios de gente que va a venir de Zaragoza. ENHORABUENA POR LA INICIATIVA!! VADEBRAUS sois los mejores!!

 8. La convocatoria ya esta hecha ahora falta saber si estaran todos aquellos que tienen que estar.
  Yo como aficionado creo que en este lugar el primer catalan que tiene que estar al frente de esta aficion es JOAQUIN BERNADO BERTOMEU, condecorado con una medalla por unos politicos que lo hicieron servir de conejillo de indias, para despues de corgarsela prohibir la entrada de los menores a la plaza.
  Ahora esto ya tiene fecha y hora dia 27 a las 16 horas haran el “paripe” de como tiene que quedar la votacion y que no se les vea el plumero, para a continuacion el dia 28 despues de un buen desayuno a las 10 horas TOROS FUERA… Bernado te esperamos el 27 tirando la medalla en el Ayuntamiento o enmedio de la Gran Via.
  De no ser asi no tiene sentido que estemos nosotros ya que tu tambien estaras apoyando a quien traiciona a la aficion catalana. Visça Catalunya

 9. LA PENYA TAURINA MANLLEUENCA, VOL TOROS I ANIREM A LA MONUMENTAL A LES CINC DE LA TARDA I CRIDEM A TOTES LES ASSOCIACIONS TAURINES I A TOTS ALS AFECCIONATS A FER EL MATEIX. ÉS L´ÚLTIMA OPORTUNITAT QUE TENIM PER DEMOSTRAR QUE TENIM EL QUE S´HA DE TINDRE I ELS QUE NO HO TINGUIN “QUE ÉS TALLIN LA coleta PER SEMPRE” I QUE NO VULGUIN FIGURAR MAI MÉS COM A DEFENSORS DELS TOROS A CATALUNYA”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.