Qui paga aquest vandalisme?

No és nou ni ens sorprèn. No surt en les notícies de cap cadena de televisió, amb prou feines en la premsa, però fa molt que ocorre. Els antitaurins continuen realitzant actes vandàlics a la Monumental. Les seves pintades dient-nos assassins a les portes d’accés a la plaça fa molts anys que les sofrim.

Després de consumar-se el fet més humiliant cap a la nostra cultura, els antitaurins han tornat a fer pintades, arribant fins i tot a segellar amb silicona les taquilles, a les quals ja fa diverses temporades l’empresa Balañá els va posar unes reixes per protegir-les.

Les fotos deixen clar el seu civisme i el seu comportament. Ara esperem que, per exemple, Antena3, Telecinco o La Sexta, diguin en titulars el mateix que van dir amb la presumpta agressió d’Enrique Guillén a la seu d’ERC. Això últim no ho van contrastar. Les pintades no fa falta preguntar molt.

3 comentarios en “Qui paga aquest vandalisme?

  1. Ara és hora de seguir llegint el manifest i cantar “Els Segadors” amb caire reividicatiu, però le grans movilitzacions i les grans festas civico-reividicatives de la tauromàquia s´han d´organitzar molt bé amb tota mena de mitjans, units i coordinats amb bandas, balls i animacions etc. DURAT ELS TRES DIES QUE DURI LA FIRA DE LA MERCÉ. ENDEVANT, QUE ARA TENIM TEMPS SOBRAT PER ORGANITZAR-NOS¡¡. I LA FESTA DE DINTRE LA PLAÇA DE TOROS A DE TENIR CONTINUÏTAT DURANT TOTA LA MERCÉ A FORA DE LA MONUMETAL I ELS SEUS VOLTANTS¡¡ VISCA ELS TOROS¡¡¡.

  2. INDIGNANTE, PERO YO IRÉ MAÑANA AL IGUAL QU ESPERO QUE VAYA MUCHA GENTE PARA PROTESTAR Y DE FENDER LO QUE ES N UESTRO, POR LAS BUENAS O POR LAS MALAS, YA TODO ME DA IGUAL, MIS PADRES QUE CORRIERON DELANTE DE LOS GRISES ME LO ENSEÑARON, Y AUNQUE HASTA AHORA NO ME HABIA HECHO FALTA RECORDARLO, AHORA LO SIENTO Y MAÑANA IRÉ PARA LO QUE HAGA FALTA, PARA REIR Ó CORRER, PERO QUE NO SE RIAN MAS DE NOSOTROS, HEMOS IDO DE BUENAS PERSONAS Y ASÍ NOS HA IDO

    A LA LUCHA Y A LA CALLE, MOVILIZACIONES YA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRIMERO EL TORO Y LUEGO, LA INDEPENDENCIA???????????????????????????????????????????????????????????????

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.