Guillén: “No he pegat ningú d’ERC”

El torero de Badalona Enrique Guillén ha estat notícia aquests dies per una presumpta agressió a uns militants d’ERC i la destrossa de la seva seu. Però segons el destre els fets han estat molt diferents a com la premsa ha donat a conèixer. “L’únic que vaig fer va ser defensar la meva dona“, assegura Guillén, “van ser els d’Esquerra els que la van agredir, ens coneixem tots de vista perquè ella treballa a prop de la seu i la coneixen. Després de la votació de dimecres, vam passar per la porta i els vaig dir que ja estaven contents, que ho havien aconseguit, sense passar de quatre paraules“. Va ocórrer després, quan “ella va tornar a passar per la seva porta i els va dir que no pensava abaixar el cap per ser aficionada, ells la van insultar, la van empènyer contra una taula i la van tirar al terra”, sofrint alguna petita lesió.

Em va trucar i vaig anar ràpidament cap a allà“, assegura Enrique, “imagina’t, a defensar la meva dona, però no els vaig pegar. Per això li vaig donar una puntada de peu a una taula, per no formar-la més, ja que ells seguien amb els seus insults. No sé ells, però he estat jo el que he posat la denúncia contra els agressors“.

Molt diferent és la versió d’Enrique Guillén a la que es va donar a conèixer en un primer moment. No tenim cap dubte, que des de vadebraus.com, i per altres motius personals, defensarem a Enrique i a Verónica fins que la justícia es pronunciï.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.