27M dia de la Cultura Taurina Catalana

El proper diumenge 27 de maig serà un dia important per a la cultura taurina catalana. I no només per que el nostre torero, Serafin Marin, tornarà a desfilar a Las Ventas, sinó perquè també les dues darreres publicacions taurines d’autors catalans seran presentades en un nou escenari.

A Madrid, Vicente Royuela, autor de La economía del escalafón, presentarà a partir de les 12:30 hores el seu llibre a la sala Cossío de la plaça de Las Ventas. L’acte també comptarà amb la presència de Carlos Abella, director d’assumptes taurins de la Comunitat de Madrid i amb Juanma Lamet, periodista d’economia del diari Expansión.

Per la tarda a les 19 hores, també a Madrid i a Las Ventas, però a la sorra, en la que serà la seva única compareixença en el serial isidrenc Serafin Marin s’enfrontarà al ramat llegendari de Baltasar Iban i compartirà cartell amb el mexicà Fermín Spinola i Rubén Pinar.

D’altra banda, al Museu taurí de Roquetes de Mar (Almeria) situat a les instal·lacions de la pròpia plaça de toros, Jose Luis Cantos Torres presentarà la seva publicació La Monumental de Barcelona, de Joselito el Gallo a Manolete en un acte dirigit per Eloisa Mª Cabrera Carmona, 1ª tinent d’alcalde de la ciutat, i que es complementarà amb l’exposició fotogràfica Recuerdos de La Monumental i el reportatge documental Cúpulas de Historia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.