Comunicat de l’APCTTE

L’assetjament i les 11 denuncies dels partits animalistes en contra dels darrers correbous celebrats a les Terres de l’Ebre cauen en sac buit i s’arxiven sense cap tipus sanció. L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, treu pit en el següent comunicat:

Per tal de desmuntar totes les actuacions fetes per part de les protectores animalistes durant la temporada passada al nostre territori, la nostra Agrupació volem per públic que tot i el persistent atac que estem sofrint hem de comunicar el següent:

El Partit Animalista (PACMA), l’Organització AnimaNaturalis i ACTYMA han interposat contra les penyes i organitzadors d’espectacles amb bous fins a un total de16 denuncies, fonamentant la participació dels menors de 14 anys així com agressions als animals. Del conjunt de denuncies interposades demanaven sancions superiors a 600.000 €.

Entre altres municipis denunciats hi ha els següents:

Camarles

Sant Carles de la Ràpita

l’Aldea

Amposta

Alcanar

EMD Muntells

Santa Bàrbara

És per tot això, que l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, volem informar que totes aquestes denuncies interposades per aquestes plataformes animalistes han ENTRAT AL REGISTRE del propi Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, administració competent per resoldre aquestes denuncies. Segons les nostres fonts CAP de les denuncies formulades han aportat suficient informació i proves per a demostrar els fets denunciats i quant des del propi departament s’ha sol·licitat informació a les parts denunciades, totes han aportat les proves suficients per a justificar les seves actuacions en contra dels interessos dels propis denunciants, és a dir, les plataformes animalistes anteriorment citades.

La millor defensa que tenim de moment és fer callar les boques d’aquestes plataformes i quina millor manera que veure que de les 16 denuncies presentades CAP a estat resolta favorablement als seus interessos fins al dia d’avui.

Amposta, 22 de maig del 2012

Àrea de Comunicació

Agrupació Penyes i Comissions Taurines TTEE

Un comentario en “Comunicat de l’APCTTE

  1. S’ha de seguir lluitant i sobretot plantar cara i contractuar!!

    per tota la ajuda que necessiteu aqui em teniu!

    SAlutacions

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.