La UTYAC se’n va a Castelló “porque Balañá ha prohibido los toros”

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) engega aquest 2017 el proper mes de març. Tot i el dur revés ocasionat pel no de Balañá, l’entitat catalana no desaprofitarà una nova ocasió per gaudir fora de Catalunya d’una corrida de toros i es desplaçarà fins a la fira de la Magdalena de Castelló.

La UTYAC estarà present a la plaça de Pérez Galdós de Castelló el dia 25 de març, dissabte, quan està anunciada una correguda de Domingo Hernández per a El Juli, Alejandro Talavante i Roca Rey. L’indignant motiu ho deixen clar: “Nos vamos a Castellón porque Balañá ha prohibido los toros en Barcelona“.

El viatge, que inclou entrada en tendido de sol i anada i tornada en autocar el mateix dissabte, té els següents preus:

•Socis col·laboradors d’UTYAC, 45 euros

•Un únic acompanyant per soci, 55 euros

•Jóvenes de UTYAC, 42 euros

•Un únic acompanyant fins a 30 anys per Joven de UTYAC, 52 euros

•Menors fins a 16 anys, 40 euros

•Resta d’aficionats, 70 euros

Les reserves es van iniciar fa uns dies i tant els socis com l’afició en general ha tornat a mostrar el seu interés per continuar vivint la seva afició. Per fer les reserves o per a més informació, el correu electrònic és secretaria.utyac@gmail.com

Des de UTYAC recorden que per beneficiar-se dels preus més reduits cal estar al corrent del pagament de la quota 2017, acordada en la seva darrera assemblea de socis col·laboradors: 25 euros i 20 euros per als Jóvenes (fins a 30 anys).

Igualment, el termini de renovació i alta de nous socis col·laboradors està obert. A més del correu abans citat, la UTYAC té oberts diferents canals de comunicació. Es pot contactar a través de la xarxa social de Twitter (@UTYACTOROS i @JóvenesUTYAC), Facebook i Instagram (catalunya_taurina). I com sempre per l’altre correu disponible, utyac@hotmail.com.

(Fes click per engrandir l’imatge)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.