Els cartells d’Istres arriben a Barcelona

Des de que ha començat aquest any 2017, l’agenda taurina a Catalunya no ha tingut descans cap setmana. Com ja ve sent habitual, ara arriba el torn de la presentació de la fira d’Istres.

La seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) acollirà aquest nou acte. L’organitzador d’aquest cicle, Bernard Marsella, juntament amb la seva mà dreta en la confecció, César Pérez, hi seran a Barcelona per apropar a l’afició catalana els cartells que componen la fira.

La plaça de toros d’Istres, coneguda com Le Palio i amb una capacitat de 2750 localitats, ha lograt agafar un lloc al calendari de la temporada taurina. Marsella, responsable d’organitzar les corrides des de 2007, s’encarrega de buscar alicients diferents cada any. En l’edició d’enguany, la principal sorpresa ha estat el fet d’anunciar la reaparició de José Pedro Prados “El Fundi”, que es va retirar al finalitzar la temporada de 2012.

A més, altres noms com Ponce, Talavante, Roca Rey o Manzanares i els ferros de Garcigrande o Zalduendo entre d’altres, també hi són anunciats al cartell de 2017. Sens dubte, combinacions que amb la seva personalitat peculiar i acusada aconsegueixen el ple a Le Palio d’Istres.

L’acte tindrà lloc el proper divendres, dia 24 de febrer, a la FETC, al carrer Rocafort, 235-237, 5è 1a, escala dreta, de Barcelona, a les vuit del capvespre.

Cartells de la fira d’Istres d’aquest 2017.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.