Actes de la refundació de la Penya Taurina Manlleuenca

Com cada any, la Penya Taurina Manlleuenca durà a terme la seva trobada amb tots els seus socis i aficionats de Catalunya. En aquesta ocasió, i degut la prohibició, s’ha canviat el seu tradicional lliurament de premis per un sopar de germanor que commemori la refundació d’aquesta associació taurina.

L’acte es durà a terme el proper 14 de desembre, divendres, en el Restaurant El Morter, a Manlleu. Començarà a les 20:30 hores, amb la presentació als assistents i a la premsa, a càrrec del nou president de la penya, Jordi Clerch, així com de la seva nova Junta Directiva. A continuació, a les 21:00 hores, donarà començament el sopar de germanor i celebració del 13º Aniversari de la refundació de la Penya Taurina Manlleuenca.

El complet menú que s’oferirà comptarà amb un atractiu preu de 29 euros per persona. Els telèfons per fer reserves són el següents: 938 510 556 (Josep) i 938 512 470 (Rafael).

D’aquesta manera, i davant la tan complicada situació taurina que tenim, associacions com aquesta continuen amb els seus tradicionals actes que han d’animar als afeccionats a seguir pensant en una situació millor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.