Així serà la “Feria de Otoño” de la Casa de Madrid

La “Feria de Otoño” de la Casa de Madrid a Barcelona, organitzada per Fernando del Arco i Florencio García, president de l’entitat, ja té cartells i dates.El cicle de conferències constarà de quatre actes distribuïts entre els divendres de novembre. El divendres 4 de novembre s’iniciarà la primera sessió amb “Manolete, la ópera“, una dissertació a càrrec de Fernando del Arco sobre un projecte pioner que té com a protagonista el quart Califa.

Los cánones fundamentales del toreo y su esencia romántica” és el títol del segon acte. En aquesta conferència del dia 11 hi participaran l’escriptor Salvador Balil i el retallador i corredor d’encierros Víctor Muñoz.

El divendres 18 serà el torn d’Enrique Sierra, cirurgià jefe de la Monumental de Barcelona. El doctor tractarà el tema de les cornades “netes” i cornades complexes.

El divendres 25 es tancarà el cicle 2016 amb la presentació del llibre “Escacena: Pinceles Toreros“, de Paco Ruiz. En aquest acte hi assistirà el torero català José María Clavel.

En l’edició d’enguany s’aprofitarà per homenatjar a Juan Segura Palomares, periodista que va ser durant molts anys el president de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Tots els actes començaran a les 19:30 hores. Recordem que la Casa de Madrid es troba al carrer Ausiàs March, 37.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.