Alberto Taurel protagonista aquest matí a la Federació

Alberto Taurel ha protagonitzat aquest matí la 5a conferència del cicle anual organitzat per la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Taurel, presentat per Luis María Gibert com un “dels últims romàntics del toreig a Barcelona” ha fet un repàs de les circumstàncies taurines catalanes del moment, així com de les esperances en poder revertir la situació.

Taurel ha repartit culpes sobre la prohibició: polítics, empresaris, ramaders, toreros i afició. També s’ha mostrat optimista davant la situació actual, esperançat a aconseguir les 500.000 signatures i presentar-les al Congrés a Madrid: “Ara que governa el Partit Popular la situació és molt favorable i amb la declaració del ministre de Cultura encara més“.

L’últim bloc de la seva dissertació el va dedicar a mostrar les seves preferències “cada vegada més selectives amb el pas dels anys” per a la temporada vinent. Ramaderies tan oposades com Cuadri o Cuvillo, o toreros com José Tomás o Morante, són per Taurel alguns dels al · licients que el conviden a seguir somiant amb el misteri del toreig. Bones eleccions les del gran aficionat francès.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.