Ánims per a començar la ILP

La ILP taurina, ja conta amb més de 500 fedataris en tota Espanya, i entre els ja afiliats s’han compromès  a aportar un mínim de 260.000 signatures.

Tot i que el termini per a recollir signatures encara no ha començat,i s’espera que sigui en poc dies, poc a poc se van sumant col·laboradors (fedataris) a la causa. Segons ha informat el president de la FETC, Luis Maria Gibert, s’han afiliat més de 500 fedataris, la majoria d’ells catalans. Es cert que s’esperava més col·laboració de les penyes i dels aficionats de la resta del país, però ses confia que es vagin sumant una vegada comenci la temporada taurina a Espanya i bullint els bolígrafs recollint signatures.

Encara que el nombre de fedataris no es molt elevat, tenint en compte que es conta amb tota l’afició taurina espanyola, l’anunci de tenir gairebé mes de la meitat de signatures necessàries per a poder presentar la ILP al Congrés dels Diputats, compromeses, es un estímul que anima encara més els ànims dels participants en el projecte.

Tothom que estigui interessat en fer-se fedatari, pot fer-ho. Encara esta a temps. Només cal omplir un formulari i retornar-lo, juntament amb una fotocopia del DNI, a la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya. Cada signatura es important per a poder arribar al Congrés dels Diputats, i aconseguir l’objectiu de que els toros siguin declarats com a Bé d’Interès Cultural.

Si vols més informació sobre la ILP Taurina, fes clic aquí.

Un comentario en “Ánims per a començar la ILP

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.