Barcelona rendeix homenatge a Padilla

Aquest divendres 24 de maig, el Club Taurino Los de Gallito y Belmonte, degà de las entitats taurines a Cataluña, dedica un homenatge al torero Juan Jose Padilla, que es complementarà amb un sopar al Real Club de Polo de Barcelona.

L’acte començarà a les 22:00 hores a les instal·lacions situades a l’Avinguda Gregorio Marañon 19-31 de Barcelona. Juntament amb el Ciclón de Jerez, han confirmat la seva assistència el torero Serafín Marín i els contrastats periodistes taurins Pedro Javier Cáceres i Emilio Trigo. L’esdeveniment serà presentat pel també periodista català José María Alarcón.

A més, s’aprofitarà l’acte per a premiar la trajectòria de Luis María Gibert (President de la FETC) i Germán Company (President d’ Honor de l’entitat organitzadora), pel mèrit de la ILP i per haver estat mes de 25 anys al capdavant de Los de Gallito y Belmonte, respectivament. També serà una ocasió per a que Marilen Barceló, nova presidenta del Club, presenti la renovada junta directiva del club, que la completen Manuel Salmerón (vicepresident), Juan Molina i  Enrique Sierra (assessors de presidència), José María Alarcón (secretari y cap de premsa) i els vocals Sebastián Arias i José Luis Espinosa.

Encara hi queden places disponibles, per tant qui vulgui assistir haurà de reservar la seva presència en els telèfons  669299950 o 667 017 347. El preu  del sopar es de 38 euros.

Foto:Abc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.