Bernard Marsella i César Pérez presenten la fira d’Istres a Barcelona

La feria d’Istres es va presentar el divendres. En un acte que ja comença a ser habitual a Barcelona, els empresaris Bernard Marsella i César Pérez van explicar la confecció dels cartells d’enguany.

Paco March va presentar i dirigir l’acte que va acollir l’entitat que presideix, la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Segons Marsella, la venda d’abonaments per a aquest 2017 torna a anar a un bon ritme, ja que porten venuts més de 800. Respecte als noms anunciats, va destacar la presència de toreros francesos totes les tardes, així com la inclusió d’un espectacle del relloneig d’alt nivell al seu parer.

Per la seva banda, Pérez va fer referència a la reaparició, en un principi per a un sol dia, de El Fundi. Una contratació que es va començar a forjar en el mes de juliol de l’any passat. Tot i que la resposta del torero madrileny no va arribar fins al mes d’octubre, la il·lusió que va demostrar i la importància que França va tenir a la seva carrera, van fer inclinar la balança cap el costat d’acceptar la proposició.

El cartell anunciador de la fira de 2017 és un homenatge a Enrique Ponce, que a l’edició anterior va torejar en solitari sis toros a Istres. Inclús, Bernard Marsella es va atrevir a comparar aquella tarda del valencià amb la de José Tomás a Nimes, en aquell matí del 17 de setembre de 2012.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.