El col.loqui taurí de la Unió Taurina de L’Hospitalet

La secció taurina de la Unión Extremeña de L’Hospitalet va celebrar la seva xerrada taurina anual. Luis María Gibert, Fenando del Arco, Fernando Casanova i Antonio Bermudo, juntament amb el president de l’entitat, Juan Arroyo, van ser els convidats en aquesta ocasió. Salvador Boix, també convidat, no va poder comparèixer per imperatius d’última hora.

Gibert va presentar el seu llibre 25 años de política y toros, a més de parlar de l’estat de la ILP actualment, sense oblidar tot el dur procés pel qual va passar la Federació fins a aconseguir les 500.000 firmes necessàries. Del Arco també va explicar el complicat moment econòmic de la Federació taurina catalana, tot i que esperen que a principis de l’any puguin rebre els diners pendents de la ILP.

Fernando Casanova va donar la seva visió des de la seva posició de banderiller, en una temporada en què ha actuat en dues ocasions amb José Tomás, a Huelva i en la històrica de Nimes. Finalment, el regidor del districte, Bermudo, es va referir a una possible tornada dels toros a les ones de L’Hospitalet, deixant en l’aire una remota possibilitat.

Així va transcórrer una amena vetllada taurina, que va finalitzar amb la seva ja tradicional cocido madrileño.

D'esquerra a dreta: Arroyo, Casanova, Gibert, Bermudo y Del Arco. Fotos: Faricle

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.