Entretingut col·loqui a la Extremeña de l’Hospitalet

Ahir es va celebrar el col·loqui que anualment organitza la Sección Taurina Extremeña de l’Hospitalet. El saló d’actes de l’entitat es va a tornar a omplir, més encara en l’edició d’enguany, només tres dies després de la resolució del Tribunal Constitucional.

Aquesta nova situació esperada des de fa sis anys, va estar present a la xerrada. Moderada per José María Alarcón, director de Tendido 5, la taula la componien Miguel Valenzuela “Viruta”, Modesto Carrasquero, Cristian Alfaro i el regidor socialista Francesc Belver.

Com deiem abans, la nova situació taurina a Catalunya va ser uns dels temes principals. Encara que les esperances son màximes, ja que la llei de prohibició és inconstitucional, ningú va negar les traves que suposadament vindran de part de la Generalitat. Fins i tot, Belver va reconèixer que el retorn de les corrides de toros aquí és molt dificil, a la vegada que reconeixia l’hipocresia política utilitzada.

Per la seva banda, Alfaro, alumne de l’Escola Taurina de Catalunya, es va mostrar content per les actuacions aconseguides i il·lusionat per continuar la seva preparació per tal d’anar enfrontant compromissos de més envergadura.

Extremeña Hospitalet

L’acte va finalitzar amb l’entrega de trofeus a tots els intervinents

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.