Comença el cinquè curs d’aficionats pràctics de Catalunya

Com no podia ser d’una altra manera, després dels èxits dels anys anteriors, el curs d’aficionats pràctics de Catalunya posarà en marxa la seva cinquena edició.

El proper 28 d’octubre a les 20:00 hores es presentarà a la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya l’edició d’enguany. Els banderillers catalans i directors del curs Enrique Guillén i Omar Guerra, acompanyats per Joan Adell, president del Club de Actividades Prácticas de Catalunya, informaran sobre el funcionament i les novetats d’aquest cinquè curs.

Recordem que l’any passat, els organitzadors i participants del curs van tenir problemes amb la policia municipal de Santa Perpètua de Mogoda, que els va desallotjar incomprensiblement del parc públic d’on entrenaven. (Llegir aquí: L’ajuntament de Santa Perpètua expulsa els aficionats catalans). Lluny de rendir-se, s’han estudiat diverses alternatives per concretar els llocs de les classes de toreig de saló i poder dur a terme el V Curs d’Aficionats Pràctics de Catalunya. Tots els detalls, com hem dit abans, es coneixeran a la presentació del pròxim 28 d’octubre a la Federació (carrer Rocafort, 235-237, 5° 1°, escala dreta).

prácticos
Visita de la policia durant un entrenament del IV Curs

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.