L’ajuntament de Santa Perpètua expulsa els aficionats catalans

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) se suma als corrents polítics antitaurins, que van molt més enllà de Catalunya. El consistori ha decidit expulsar els aficionats pràctics catalans d’un dels seus parcs on realitzaven els entrenaments dominicals.

La quarta edició del Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña (les tres anteriors també van tenir el mateix escenari per entrenar) va tenir la visita durant dos diumenges de la policia local de la localitat, que van aixecar acta i van instar els organitzadors del Curso a sol·licitar un permís de concentració. A partir d’ara, el parc, situat als afores de Santa Perpètua i al costat del polígon industrial del Cim Vallès, no podrà ser utilitzat, ja que el permís sol·licitat ha obtingut la negativa com a resposta per part del tinent d’alcalde Víctor Rodríguez Saenz, del PSC .

Segons Rodríguez, el toreig de saló és una “activitat que no presenta cap motivació justificativa de l’interès públic“,a més d’ocupar “un espai i unes instal·lacions públiques en benefici dels privats que cobren per realitzar-la en el lloc públic, segons informació que consta en l’expedient“. La direcció del Curso, capitanejada pels banderillers Enrique Guillén i Omar Guerra, asseguren que els diners que paguen els alumnes és l’import dels costos d’organització del mateix, és a dir, la suma dels animals utilitzats als tentaderos i l’organització del festival que serveix per finalitzar el mateix.

Sens dubte, un nou atac a la llibertat, en aquest cas des d’un ajuntament liderat per l’alcaldessa d’IC-V, Isabel García Ripoll, que governa Santa Perpètua en coalició amb el PSC.

Aquesta és la carta rebuda per part de l'ajuntament.
Aquesta és la carta rebuda per part de l’ajuntament.

 

Un comentario en “L’ajuntament de Santa Perpètua expulsa els aficionats catalans

  1. Solo viendo la rúbrica de este señor a pesar de su antitaurinismo, por su forma y sin analizar en demasía, si un día lo sacan del Ayuntamiento o de cualquier lugar a hombros -como los toreros- seguro, seguro, seguro que lo hacen el hombre más feliz del mundo. (vaya arco triunfal)

    Es así Sr. Victor ?

    Por favor deje de leer “Mein Kampf” y menos aplicarlo. Gracias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.