Intens mes de juny a les Terres de l’Ebre

La temporada taurina a les Terres de l’Ebre agafa color. Diferents pobles del territori han presentat una amplia programació taurina per la segona quinzena de juny.

Els Valentins tindrà quatre dies de toros a partir de demà fins a finals de setmana: 3 bous embolats (Fernando Mansilla i Fernando Machancoses) i tres tardes de bous.


L’Ampolla
celebrarà 7 dies de bous per les festes de Sant Joan, començant el dia 17 de juny amb un concurs de retalladors (Fernando Mansilla) i acabant el 25 de juny amb una tarda de vaques (Los Chatos). Entremig hi haurà tres tardes de vaques més (Hermanos Monferré, Hermanos Sánchez Moreno i La Paloma) i dos bous capllaçats (Fernando Mansilla i Germans Príncep).


Sant Jaume d’Enveja
, en el 45è aniversari de la Segregació, ha programat quatre dies més d’espectacles taurins. El dijous, 22 de juny, tindrà lloc un desafiament entre les ramaderies d’Hilario Príncep i Eliseo Adell. El dissabte 24 hi haurà doble sessió, a la tarda un desafiament entre Raul Izquierdo i Fernando Mansilla i a la nit es realitzarà el Concurs Nacional d’Emboladors (Fernando Mansilla). Es tancaran les festes al dia següent amb la cagada del manso i una tarda de vaques (José Vicente Machancoses).


Camarles
celebrarà les Festes Majors Lligallos amb un variat programa taurí entre el diumenge 25 i el dijous 29 de juny. Acollirà el IV Concurs d’Emboladors Oscar Pons organitzat per la Penya Taurina Mai Acabem. Les colles Tradició Canareva, d’Amposta, de Masdenverge i de Sant Jaume d’Enveja embolaran bous de Mansilla i Germans Príncep. Durant aquests dies, hi haurà 5 tardes de bous a la plaça, dues desencaixonades (Fernando Mansilla i Eliseo Adell), dos bous capllaçats (Germans Príncep) i 3 bous embolats (Alberto Garrido, Eliseo Adell i Raul Izquierdo).