Javier Andrés presenta la seva candidatura a la FETC

La segona candidatura a la presidència de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) ha sigut presentada per Javier Andrés, que ha estructurat un equip amb persones de diversos punts del territori català.

Carlos Pérez Aznar, Alejandro Tomás Fernández, Marc Príncep, Ximo Martí i Àngela Mur formen la candidatura d’Andrés. Plegats treballaran per retornar la il•lusió a l’afició catalana i aconseguir novament que la FETC sigui el punt de trobada de totes les penyes, associacions i entitats taurines de Catalunya en cas de sortir elegits.

Els seus 5 objectius principals són els següents:

1. Consolidar la unió entre totes les entitats taurines de Catalunya per a defensar la tauromàquia en totes les seves manifestacions de manera conjunta, coordinada i cohesionada. Assumint que els nostres interessos com a aficionats són comuns i donant-li la importància que té als bous al carrer com a base de la tauromàquia i principal planter d’afició al nostre territori. Per a això, es redactarà un conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre.

2. Defensar la continuïtat de tot festeig taurí que es doni a Catalunya i lluitar per la realització i recuperació d’aquells que es trobin impedits per qualsevol motiu.

3. Donar suport a l’Escola Taurina de Catalunya i col·laborar amb els seus directors per a que els alumnes aconsegueixin un major nombre d’actuacions fora i dins del nostre territori. Aquests joves són una de les principals senyeres amb què comptem per demostrar que l’afició taurina segueix viva a Catalunya.

4. Donar suport als ramaders de braus establerts al territori català, brindant-los el nostre suport incondicional per superar junts les diferents traves a les que ens enfrontem.

5. Continuar, juntament amb la Fundación del Toro de Lidia, a través del seu capítol de Tarragona, amb les accions pertinents per a fer efectiva la sentència de Tribunal Constitucional i recuperar les curses de
braus a Catalunya. Així com reclamar el seu suport davant de noves temptatives prohibicionistes.

Finalment, la votació de les dues candidatures s’efectuarà aquest diumenge, 13 de desembre, de forma telemàtica, de manera que al mateix dia sabrem si Lorena Paricio o Javier Andrés seran els nous presidents de la Federació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.