Jiménez Fortes i la UTYAC, premiats pel Círculo Cultural de Tarragona

Malgrat la prohibició que pateix l’afició catalana, diverses entitats continuen amb les seves activitats, la qual cosa dóna mostres de la força taurina. En aquesta ocasió, el torn és del Círculo Cultural Taurino de Tarragona, que lliurarà el seu trofeu Emperador César Augusto al matador Saúl Jiménez Fortes, així com un esment a la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) per la seva contínua activitat des de la seva creació.

L’acte estarà presentat per Marilén Barceló, vicepresidenta de la Federació, a més de la presència del propi torero homenatjat, que recollirà el guardó com una de les possibles figures del toreig emergents, segons ens comunica el president del Círculo, Ángel Rubio.

L’esdeveniment se celebrarà diumenge que ve, 16 de desembre, en la Masia Crusells, situada en la localitat tarragonina de Reus, a les 13:30 hores. Per realitzar les reserves per al menjar que s’oferirà en la mateixa Masia, els interessats es poden posar en contacte a través del correu electrònic del president: angelrubio@hotmail.es.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.