La Federació presenta el seu cicle de conferències

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) té preparat un nou cicle de les seves conferències anuals . Es compon de set actes compresos entre els mesos de gener i febrer, que començaran el proper divendres, 17 de gener. El cicle, que tradicionalment obre els esdeveniments taurins a Catalunya , ha quedat de la següent manera :

Dia 17 de gener, divendres a les 20 hores , Conferència : Un antes y un después de la ILP . A càrrec de D. Luis M. Gibert, President de la FETC, i D. Alejandro Gasch , advocat .

Dia 24 de gener, divendres a les 20 hores , Conferència : El Profeta y el Mesías . A càrrec de D. Salvador Balil , autor del llibre “Juan Belmonte en la soledad de dos atardeceres“.

Dia 31 de gener, divendres a les 20 hores , Conferència : 100 años de la Plaza de toros El Sport ( Hoy Monumental). A càrrec de D. José Luís Cantos Torres, autor del llibre “La Monumental de Barcelona“.

Dia 7 de febrer, divendres a les 20 hores , Inauguració del II Congreso Taurino de Catalunya organitzat per UTYAC, a l’Hotel Acevi Villarroel, situat en C / Villarroel núm 106.

Dia 14 de febrer, divendres a les 20 hores , Conferència : Juventud con ganas de toros. A càrrec de D. Javier Masso, president de les Juventudes Taurinas de Catalunya.

Dia 21 de febrer, divendres a les 20 hores, Homenatge a D. Enrique Molina, matador de toros. Presenten D. Fernando del Arco, escriptor i fundador de la Dinastia Bienvenida a Barcelona i D. Raúl Felices, torero i autor del llibre “Catalunya Taurina“.

Dia 28 de febrer, divendres a les 20 hores, Conferència amb audiovisual: La geometria del Toreo de los Manzanares. A càrrec del Dr. Enrique Sierra, cap metge de la Monumental de Barcelona.

Després de la bona acollida de l’any passat, les conferències es continuaran celebrant els divendres a les vuit del vespre, com sempre a la seu de la Federació, al carrer Rocafort 235-237, 5è 1a, escala dreta, de Barcelona.

Un comentario en “La Federació presenta el seu cicle de conferències

  1. La conferencia Un antes y un después de la ILP tiene como resumen que el después de la ILP es exactamente igual que el antes. Al menos a efectos prácticos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.