La Feria del Pilar es podrà veure a la Federació

L’extensa temporada de retransmissions del canal de televisió Toros Tv, de la plataforma Movistar+, arriba fins a Saragossa . Des de la seva Feria del Pilar, es retransmetran quatre corregudes de toros aquesta setmana. Com és habitual, es podran seguir a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC).

L’últim gran cicle de la temporada espanyola és aquest de la capital aragonesa. Concretament, els espectacles que es podran veure, a partir de d’avui, per televisió són els següents:

  • Dilluns, 10 d’octubre: Toros de Fuente Ymbro per a Iván Fandiño, Joselito Adame i Javier Jiménez.
  • Dimarts, 11 d’octubre: Toros de Juan Pedro Domecq per a Enrique Ponce, Cayetano i López Simón.
  • Divendres, 14 d’octubre: Toros de Daniel Ruiz per a Miguel Ángel Perera, José Garrido i Ginés Marín.
  • Dissabte, 15 d’octubre: Toros de Núñez del Cuvillo per a Juan José Padilla, Morante de la Puebla i Alejandro Talavante.

Els espectacles de la Feria del Pilar d’enguany comencen a les 18:00 hores i les portes de la FETC s’obriran un quart d’hora abans, a les 17:45 hores.

A més, la seu de la Federació (carrer Rocafort, 235-237, 5è 1a, escala dreta), acull, el mateix divendres en finalitzar la corrida (20:30 hores), la presentació del llibre biogràfic escrit per Antoni González. Chamaco,un heterodoxo sin causa serà presentat el mateix dia, seixanta anys desprès, que l’ídol de Huelva va prendre l’alternativa a la plaça de toros Monumental de Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.