Serafín Marín, sense sort a Cajabamba

Serafín Marín, que venia de triomfar a la fira de Santa Cruz (Cajamarca), no va poder repetir sensacions i resultat a les seves dues compareixences a la monumental de Cajabamba.

Al català, en la primera de les dues tardes, li van correspondre en sort dos toros anovellats i justos de força de San Simón. Segons expliquen les cròniques locals, Marín es va veure fàcil i voluntariós en tot moment, però la presencia dels seus toros va restar importància a la labor. El de Montcada va ser silenciat en el seu primer oponent i aplaudit en el segon toro del seu lot. Paco Céspedes va obtenir un balanç de volta i ovació, mentre que el torero veneçolà Fabio Castañeda va resultar ser el triomfador de la corrida al desorellar el sisè toro de la tarda.

El mateix Castañeda va tornar a sortir per la porta gran dos dies després, fet que li va permetre alçar-se amb el premi del triomfador de la fira en honor a la Santísima Virgen del Rosario. En aquesta ocasió, Paco Céspedes va tallar una orella a cadascun dels seus dos toros de Paiján, que es va endur el premi a la millor ramaderia. Pel que respecta a Marín, tampoc va tenir possibilitats i les seves faenes van ser silenciades.

D’aquesta manera, Serafín Marín torna de terres peruanes amb quatre corrides més i una porta gran, a la que s’hi ha de sumar la ja obtinguda al mes de juliol a Bambamarca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.