Lights Off

El proper dilluns 10 de desembre es presenta a Barcelona el llibre  LIGHTS OFF  (“luces apagadas”),de Fernando Salas. Un homenatge fotogràfic a l’últim període (o no) de La Monumental de Barcelona. LIGHTS OFF es un reportatge fotogràfic en blanc i negre entorn a la festa dels toros, amb el context de l’últim any d’una plaça que, com ell diu, ha apagado las luces.

L’acte de presentació serà el dilluns 10 de desembre a partir de les 19:30 hores al mític saló-concert  El Molino de Barcelona, situat al carrer Vila i Vila 99, al costat del metro de Paral·lel.

Fernando Salas brinda en aquesta obra la seva mirada artística i respectuosa de l’art de la tauromàquia,  amb la que esta vinculat des de la seva infantessa. Fernando Salas, ha realitzat vàries exposicions de fotografia taurina:  OBJETIVO TAURINO, Hotel Ritz, Barcelona, 1984. TOROS, Otto Zutz, Barcelona, 1987. TOROGRAFIAS, Casa de la cultura, Peñaflor, Sevilla 2000 i Feria Mundial del Toro, Sevilla, 2006

A més també ha destacat pel seu disseny de cartelleria taurina com el de la Feria de la Magdalena de Castelló (2000), la Corrida de la premsa de la plaça de Saragossa (2000), el del Festival de la Higuera de la Sierra (2003 i 2005), el del Festival Taurino Pro-Plataforma a la Monumental de Barcelona (2006), el Festival Taurino de Peñaflor (2008) i el de la reaparició de José Tomás a Barcelona i a Mèxic (2007).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.