Més sorpreses per demà

Jonatan Dublino, Alejandro de Benito, Antonio Arrebola, Abel Robles, Lopez Moya i Carlos Martinez, son els joves catalans que participaran en la novellada  del diumenge de l’Escola Taurina de Catalunya. A La Monumental a partir de les 6, però hi haurà mes sorpreses…

Quatre toreros de plata també catalans intervindran al costat dels nois de la nostra escola: Fernando Casanova, Antonio Guillén, Raúl Felices i Carlos Pérez, tots ells posaran el seu granet de sorra col·laborant desinteressadament amb l’Escola Taurina de Catalunya. De tots ells, tan sols Fernando Casanova s’hi dedica professionalment i toreja al costat de toreros com el valencià Vicente Barrera, el català Serafín Marín, o el  manxec Sergio Serrano, entre d’altres. El seu esperit aventurer va ser clau perquèa l’any 2010 participés al programa ‘Pekín Express’.

Antonio Guillén va complir la seva etapa com banderiller al costat del seu germà Enrique amb qui va estar fins a la temporada 2007, compaginant sempre les tardes de toros amb el seu treball de taxista. En l’actualitat és un dels capdavanters de la defensa dels toros a Catalunya, i forma part de la directiva de UTYAC.

Raúl Felices es va retirar del toreig actiu en la temporada 2004 i en l’actualitat es dedica al manteniment de piscines. El passat any va presentar el llibre “Catalunya Taurina”, la millor obra escrita sobre la història taurina catalana. Col·labora amb vadebraus.com, amant dels toros, ara viu i veu els toros des d’altre perspectiva.

Carlos Pérez que com l’Antonio, també recòrre els carrers de Barcelona amb el seu taxi i que gràcies a la seva desmesurada afició es vesteix de torero durant la temporada espanyola i acompanya amb assiiduitat als novellers catalans. El diumenge realitzarà el seu debut a La Monumental.

Tots comparteixen la mateixa opinió…la gran satisfacció que suposa vestir-se de torero per a torejar a La Monumental, compartint el desig de que l’afició respongui, que el bestiar col·labori i que els futurs toreros catalans puguin oferir una bonica tarda, que sería la  millor reivindicació en aquests moments tan decisius per a la tauromàquia a Barcelona! A tots ells molta sort per demà.

5 comentarios en “Més sorpreses per demà

  1. Donde estaban los novilleros franceses? No había un acuerdo para que los catalanes toreasen fuera? Al revés no funciona? Me temo que los franceses se cansarán pronto de la ley del embudo: la parte ancha para unos y la estrecha para otros…

  2. Personalmente pude ver la novillada y la verdad, es que todos estubieron fabulosos con un buenisimo nivel novilleril. Para que se sepa, que aqui en Catalunya, tambien pueden salir buenos toreros, por lo que mi más sincera en hora buena a todos los que participaron.
    En cuanto a las sorpresas, pués bien por todos, así se colabora compañeros? Tambien mi felicitación a los cuatro, por que estubisteis estupendos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.