Presentació

La novellada del proper diumenge es molt important, no només per a l’Escola Taurina de Catalunya, sinó també per a tots els afeccionats catalans. Es important assistir-hi per a descobrir les joves promeses que ja han triomfat en d’altres places i els futurs toreros catalans. A més el preu únic de 20€ per localitat es també una forma de col·laborar amb el finançament de l’Escola, que no compta amb cap tipus de subvenció.

Per a començar a conèixer els joves que toreros catalans, farem una presentació de tots ells:

–           Jonatan Dublino, es de Maçanet de la Selva. Ja sap el que es creuar la Porta Gran de La Monumental, que va guanyar fa dos anys el dia de la seva presentació. Potser es el que més preparat està de tots els joves catalans. Ha passat pel CEART i ha entrenat al costat del mestre Joselito.

–          Alejandro de Benito, es de Barcelona. Ha torejat en places importants com la de Valladolid o Nimes i a final de mes ho farà a Saragossa, ha causat molt bones sensacions en les seves actuacions perquè manté un gust molt estètic de la tauromàquia, tot i que li costa arrodonir amb l’espassa.

–          Antonio Arrebola, es de Sabadell. Es el més jove dels nois de l’Escola, aquest any s’ha estat preparant en un circuit inferior de cara a la propera temporada. Es un jove amb un futur il·lusionant.

–          Abel Robles, es d’Olot. Va començar la temporada passada a l’ETC i ha tingut una progressió abismal, aquest any es el millor noveller sense picadors de la temporada 2011 a França.

–          López Moya, es de Barcelona. Es un dels debutants de la tarda, està preparant-se molt torejant vaques al camp sempre que pot. Té molt valor i molta il·lusió.

–          Carlos Martinez, es de Barcelona. També debuta aquesta tarda, té moltes ganes i se’l veuen maneres de torero artista.

Des de vadebraus.com us volem els anims necessaris per afrontar el comprmís de diumenge, a més de desitjar-vos tota la sort del món el proper diumenge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.