Miguel Ángel Martínez, de l’Escola de Tauromàquia Nimes/Catalunya, guanyador del Bolsín La muleta

El diumenge passat Miguel Ángel Martínez, un dels alumnes més avantatjats de l’Escola Taurina Nimes/Catalunya, es va proclamar guanyador del Bolsín La Muleta, organitzat per la penya taurina amb mateix nom, celebrat a la ramaderia francesa de François André.

Pel matí, es van temptar vaques de procedència Santa Coloma, fortes i amb motor, on van participar Miguel Ángel Martínez, Lucas Minera (Escola de Béziers), Vicent Perez (Escola d’Arles) i Climent Hagous (Adour Afición del maestro Rrichart Millan). Aquest últim es va classificar en segon lloc per a al final mentre que el català, que va realitzar una bona faena, va ser declarat triomfador del tentadero passant en primer lloc a la final.

Per la tarda, es van lidiar dos jònecs de la mateixa ramaderia. Miguel Ángel va tornar a fer una meritòria faena i després de punxar dues vegades abans de cobrar una bona estocada se li va concedir una orella del primer jònec que matava a la seva vida. Climent Hagous, l’altre finalista, també va rebre el mateix trofeu, però el jurat composat per membres de la Peña La Muleta va declarar triomfador del bolsín a Miguel Ángel Martínez.

Miguel Ángel Martinez
Miguel Ángel Martinez torejant al natural

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.