Les festes de Sant Joan de Llefià (Badalona) amb el seu correbou

La ciutat de Badalona i el seu barri de Llefià es preparen per acollir aquest cap de setmana el seu tradicional correbou, també conegut com a solta de vaquetes. Aquest acte, dins de les festes del propi barri, arriba a la seva 31a edició i suposa, sense cap dubte, l’activitat amb més afluència de les festes, ja que congrega milers de persones al Parc del Gran Sol de l’esmentat barri de Llefià .

A les 20:00 hores, tant el dissabte 20 de juny com el diumenge 21, se celebraran les dues soltes previstes, protagonitzades pels animals de Teo Adell, de Terol. L’entrada, com és habitual, és totalment gratuïta.

Badalona, a tan sols 8 quilòmetres de la Monumental, continuarà, de moment, albergant l’únic acte taurí a l’àrea metropolitana de Barcelona. No obstant això, el canvi de govern en la seva alcaldia fa suposar que les properes edicions puguin quedar una mica en dubte. Tot i així, també cal recordar que aquest correbou des de fa diversos anys rep la seva aprovació passant pel ple de l’ajuntament. En les seves últimes edicions, va tirar endavant amb els vots del PP, PSOE i CiU, sens dubte, per la massiva afluència i gran acollida que té entre els habitants no només badalonins, sinó entre moltes persones que s’acosten cada any al mes de juny a gaudir de l’acte que congrega a milers d’aficionats.

2 comentarios en “Les festes de Sant Joan de Llefià (Badalona) amb el seu correbou

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.