Pepín Monje fa El Camino

El banderiller català Pepín Monje està  arrenjat per a  complir una gran promesa. Un cop, ja finalitzada la temporada taurina espanyola, acompanyant al matador Antonio Barrera. Pepín Monje camina cap a la Ermita de El Rocio a Huelva. Pepín ha sortit caminant, des de la seva residència situada a la localitat madrilenya de Valdemoro.

Més de 600 quilòmetres separen al català de complir la seva promesa. Cal recordar que després de la perduda dels  seus pares i durant aquesta temporada, Pepín ha passat per moments irreparables. Després d’aquests moments tan durs, Pepín ha vist un raig d’esperança e il·lusió amb el feliç naixement de la seva filla Triana. Aquests motius han estat part determinant perquè s’embarqués en la dura però apassionant caminata. Des de vadebraus.com li envíem els majors ànims perquè la seva promesa es compleixi satisfactoriamente i no decaigui en cap de les jornades de El Camino.


Foto: las-ventas.com

4 comentarios en “Pepín Monje fa El Camino

  1. Pepin, no sé si antes habias estado en el Rocio, pero te encantará visitarlo, por que una ves allí, verás que mereció la pena, porque como dice Sergi, el lugar es mágico.
    Suerte de un viejo compañero.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.