Trenquen Jesus Fernandez i Mario Romero

El noveller Jesús Fernández i el banderiller català Mario Romero trenquen la relació d’apoderament que mantenien fins ara i desde començament d’aquesta temporada.

Després de 20 tardes de toros junts (17 novellades i 3 festivals) Mario i Jesus continuaran les seves carreres per separat.

Aquesta temporada, ha estat molt bona per ambdós en quant al número de contractes aconseguits. Jesús va triomfar al mes de maig a Barcelona, cosa que va permetre que Mario li obrís les portes de places importants com la de Las Ventas, a la que el Jesús va tornar per mèrits. I també les de places del circuit novilleril com les d’Arganda del Rey o Calasparra.

La relació entre tots dos continúa sent bona, i Jesus ha manifestat estar molt agrait per la labor realitzada per Mario durant aquesta temporada que ha dirigit la seva carrera. De moment, el noveller català afronta un hivern dur e intens en la seva preparació. Un  cop terminada la temporada, la meta de Jesús de doctorar-se en tauromàquia esperarà, almenys una temporada més.

Un comentario en “Trenquen Jesus Fernandez i Mario Romero

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.