Presentació d’un llibre taurí a El Corte Inglés

L’afició catalana, que haurà de passar les seves cinquenes festes de la Mercè consecutives sense toros a la Monumental, podrà gaudir de la presentació del llibre ¿La prensa apuntilló a los toros en Cataluña?
El dia previst per a la presentació del llibre de periodisme taurí de José Ignacio Castelló Ribera és el dilluns 26 de setembre a les 19:00 hores i hi intervindran en Paco March, president de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, i en Salvador Boix, actual apoderat de José Tomás i moltes altres coses. La taula la completaran l’editor d’Ediciones Carena, José Membrive i el propi autor de l’obra. L’acte tindrà lloc a la Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

A continuació enllacem una pàgina amb més informació del llibre ¿La prensa apuntilló a los toros en Cataluña? La Vanguardia y El Periódico de Catalunya, que aborda la cobertura informativa de les corrides de toros de dos dels principals diaris de Catalunya durant els anys previs de la prohibició:  Més informació del llibre

¿La prensa apuntilló los toros en Cataluña_
Portada del llibre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.