Raúl Cuadrado és el convidat del sopar de la UTYAC

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) celebra, aquest primer divendres de mes, un nou sopar amb col·loqui per parlar de toros. Una activitat que arriba al seu cinquè any i que, de manera mensual, serveix per continuar trobant-se i coneixent diferents aficionats i personatges del món taurí català.

En aquesta primera trobada de l’any, la UTYAC té com a convidat a Raúl Cuadrado, que va ser el penúltim torero en prendre l’alternativa a la Monumental. Cuadrado es va fer matador de toros el 25 de juny de 2006, quan Manolo Sánchez, amb el testimoni de Juan Diego, li va cedir els estris. El toro era de la ramaderia de Jaime Brujó i es deia Alfarero.

La trajectòria d’aquest torero està molt lligada a Barcelona. Encara que va nèixer a Salamanca, des de jove va viure a la capital catalana, on va desenvolupar gran part de la seva carrera. A més de fer-se matador de toros a la Monumental, Cuadrado també va debutar amb picadors a la mateixa arena. Aquell debut, en un cartell català compost per Omar Guerra i Serafín Marín amb novells de Caridad Cobaleda, es va produir el 29 d’abril de 2001, aconseguint una orella del seu primer oponent. El seu pas per l’escalafó de novellers va quedar marcat per les quatre tardes que es va anunciar a Las Ventas; en les tres primeres va resultar ferit. Dos van ser la temporada del 2005 i la primera d’elles li va impedir prendre l’alternativa a Barcelona, que ja estava penjada en els cartells. Estava prevista pel dia de la Diada catalana d’aquell any, en un cartell amb toros de Ramón Flores, que completaven Luis de Pauloba i Fernando Cruz.

Ara, totalment apartat de la seva carrera taurina des de fa anys i graduat en veterinària, Raúl Cuadrado parlarà amb els aficionats en un col·loqui dirigit pel president de la UTYAC, Paco Píriz. La cita és aquest divendres, dia 3 de març, a les 20:30 hores. Com és habitual, el lloc on es farà és el Bar El Jardín, de Badalona. Per tal d’assistir-hi, cal fer la reserva a través d’aquest correu electrònic: secretaria.utyac@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.