Serafin al Desafio Ganadero

Serafin Marin participarà a l’innovador Desafio Ganadero d’aquest cap de setmana a Castelló, torejarà el diumenge i s’enfrontarà a un toro de la llegendària ramaderia de Miura i a un altre de Cuadri.

Aquesta modalitat de Desafio Ganadero, es invenció de l’empresari català Enrique Patón, que regenta la plaça de toros de Castelló, i que suposarà el punt i final i colofó de la seva fira de La Magdalena.

El Desafio Ganadero, molt interessant per l’aficionat, consisteix en combinar animals de 3 ramaderies diferents i a priori complicades, com son les de Cuadri, Vitorino i Miura, en tres tardes de toros diferents, que seran lidiats per toreros especialitzats en torejar, les corregudes denominades dures.

Serafin compartirà cartell amb Rafaelillo i Javier Castaño, en una tarda on cadascú lidiarà un bou de cada ramaderia, Cuadri i Miura. A més s’espera que el torero català estigui recolzat per molts compatriotes, ja que a més de l’oferta per a viatjar a Castelló entre l’empresa i la Diputació, la proximitat de la plaça, el bon temps, que el festeig sigui en dia festiu, i l’interessant novetat taurina son un al·licient per a viatjar el diumenge a Castelló.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.