Tres catalans i un mallorquí participen en el I Bolsín de La Sagra a Cedillos del Condado (Toledo)

Ahir diumenge es va celebrar la segona de les tres convocatòries que composen la primera fase del Primer Bolsín Taurino de La Sagra en Cedillos del Condado (Toledo). Catalunya i Balears van estar representades per quatre novellers que, abans que res, van mostrar les ganes de voler obrir-se pas i ser algú important en aquest difícil i incomparable món dels toros: de Benito, Martínez, Pericás i Arrebola.

Després d’un rigorós sorteig es va resoldre l’ordre d’actuació dels joneguers.
Miguel Ángel Silva (Badajoz), Javier Moreno (Córdoba), Fernando Ordóñez (Madrid), Ignacio Bohórquez (Jerez de la Frontera), Andrés Pont (Talavera de la Reina), Vicente Soler (Castellón), Gabriel Pericás (Palma de Mallorca) , Samuel García i Vicente Jiménez (Benidorm) i Antonio Arrebola, Alejandro de Benito i Carlos Martínez (Catalunya) temptaren 6 eralas propietat de Paco Sorando d’Andújar (Jaén) braves i encastades que van facilitar el lluïment dels xavals destacant tots ells pel seu alt nivell tant tècnic com artístic.
Les labors del tentadero van ser dirigides pel Matador de toros Pedro Giraldo. Auxiliant en les tasques de brega va estar el banderiller David Pascual.
Giraldo va oferir tota possibilitat de lluïment als joneguers donant opció a que demostressin les seves respectives qualitats per al que no va escatimar temps durant la lidia. Prova d’això és que el tentadero va començar a les dotze del migdia i va finalitzar a les tres i mitja.
Els allà presents realçaren l’excel·lent organització de l’esdeveniment així com la serietat del que va passar a l’arena.
Un total de 30 joneguers composen aquesta primera fase que finalitzarà el proper diumenge 25 de març. 8 seran els que es classifiquin a una segona fase de la qual sortiran els tres finalistes que participaran en una correguda de jònecs sense picadors a la localitat toledana de Bargas amb motiu de les seves festes el mes de setembre.

Aquest Bolsín neix de l’esforç i la passió per la Festa de Juan de Padua (representant de JÚCAR TOROS) amb la col·laboració d’Alberto Navarro i Pedro Giraldo.

QUE DIOS REPARTA SUERTE!!!

A les fotos de dalt a baix Gabriel Pericás, Alejandro de Benito, Antonio Arrebola i Carlos Martínez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.