Serafín Marín rep l’homenatge de l’afició catalana

Uns 150 aficionats catalans s’han desplaçat fins a Alcalà de Xivert (Castelló) per homenatjar a Serafín Marín, que aquesta temporada compleix 20 anys com a matador de toros.

La jornada ha començat amb l’entrega d’una placa commemorativa per part de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) al torero de Montcada i Reixac. Tot seguit, el propi Marín i els alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya Mario Vilau i Hugo Casado han estoquejat tres novells de Buenaventura, destacant el que li ha tocat en sort a Vilau. Per la seva part, Casado ha matat el primer jònec de la seva vida. Ambdós han estat a gran nivell, tenint en compte que es tracten de les primeres actuacions en públic. L’alumna Alba Caro, anunciada també, no ha pogut torejar degut a una lesió de lligaments que va patir a principis de setmana.

Posteriorment, toreros i aficionats, han dinat a la mateixa finca de Cucala, on hi ha hagut temps per unes paraules de Serafín Marín en agraïment a la seva afició; Xavi Estébanez, director de l’escola i Lorena Paricio, presidenta de la Federació, han recalcat la gran història taurina de Catalunya, el seu present i el gran futur que té per endavant tant a nivell d’afició com de toreros.

Galeria d’imatges

Fotos: Jesús Grasa