Setmanes intenses per a Antonio Cuadra

A Antonio Cuadra, noveller català de l’Escola Taurina de Zaragoza, se li presenten unes setmanes intenses que marcaran, sens dubte, el devenir de la temporada. Després del seu pas per la plaça de la Misericòrdia de Zaragoza i per Vinaròs, aquestes són algunes de les seves pròximes dates:

El primer compromís d’aquest estiu serà el diumenge 27 de juny. Torejarà a Aldeahermosa (Jaén) en una novellada mixta acompanyat de Pedro Gallego, Luis E. Salido, Rocío Romero i José Gómez “Rafaelillo” davant jònecs de Francisco Rodríguez Martínez.

La següent novellada serà el dia 9 de juliol a San Esteban del Valle (Àvila) juntament amb Miguel Ángel Pacheco amb jònecs de Vicente Ruiz.

Dos dies més tard, el dia 11 de juliol, tindrà lloc una de les dates més importants de la temporada. El català torejarà a Ciudad Real novells de José Vázquez.

Cuadra també farà el passeig el 19 de juliol a França, concretament a Fontvieille, localitat molt propera a Arlés. En aquesta ocasió es tracta d’un concurs internacional de novellades on hi participaran els francesos Dylan Raimbaud, Carlos Olcina i Adam Samira. El jònecs seran de François André.

Un altre plat fort de la temporada serà el 9 d’agost. El català tornarà al país veí on està anunciat a la feria de Béziers, plaça de primera categoria. En aquest cas, els oponents seran de la ramaderia Robert Margé.

A mesura que vagi passant l’estiu i s’acostin els dies de les diferents novellades s’aniran aunciant altres compromisos que ja ha firmat el català. Antonio Cuadra, una de les majors esperances de la Catalunya Taurina i un dels novellers amb major projecció, té per davant un estiu de gran importància i molt il·lusionant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.