Tal dia com avui…

La Monumental de Barcelona va ser el lloc del seu doctorat fa 32 anys. Ens referim a Andrés Moreno Valera, nascut a la localitat granadina de Castril, el 7 d’agost de 1950. Julio Robles en presència d’Agustí Parra “Parrita” li va cedir a Terciopelo, de la divisa salmantina de Pérez Angoso, el 13 d’agost de 1978.

Resideix a Barcelona des dels vuit anys i va ser un dels novells més destacats d’aquells recordats i populars festes de promoció nocturns organitzats a la plaça de les Arenes, “Esperança 70“. El seu debut amb picadors va tenir lloc també a la Monumental de Barcelona, el 24 de juny de 1972, junt a José Ortega i Francisco Núñez “Currillo“, obtenint una merescuda orella en el seu segon novell. Va actuar per última vegada a Barcelona el 17 setembre 1990 al costat de Miguel Vera i Francisco Núñez “Currillo” amb bestiar de la divisa del Marquès de Albaserrada.

En l’actualitat dirigeix la seva pròpia ramaderia de caps de bestiar de lídia que va fundar el 1994 amb el nom de les seves filles Alícia y Verónica Moreno Lemonche i que es troba als voltants de la localitat gironina de Camprodon.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.