VÍDEO: Barcelona, Balañá i Boix ocupen espai en Toros y Punto

Toros y Punto, l’informatiu del canal de pagament Toros TV, va tornar a omplir part del seu programa amb la situació de Barcelona. En aquesta ocasió, es torna a barrejar l’actualitat amb insinuacions sobre presumptes ofertes per transformar la Monumental.

Una setmana després de tractar el tema en el mateix espai, Germán Estela i Victoria Collantes tornen a donar veu a Paco March i Ángel Lería, ambós representants de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, on es van gravar les imatges. A més, es fa un recorregut per les instal·lacions de la seva seu i de part de la seva història. També es fa menció a la veraç carta que Salvador Boix va enviar personalment a Pedro Balañá Mombrú que vam publicar a VaDeBraus (Salvador Boix: “No hi ha dret, Pedrito”). Per la seva banda, el periodista Ignasi Jorro continua donant, encara que sense aclarir-ho del tot, pistes dels moviments del Grup Balañá envers una possible venta de la Monumental.

D’aquesta manera, Toros y Punto torna a trencar un silenci delatador que inunda la immensa majoria de mitjans de comunicació i periodistes que, fins ara, portaven per bandera una independència que està quedant al descobert.

Aquest és l’interessant vídeo editat amb l’extracte dedicat a Barcelona:

(Pots veure l’espai al complet a Toros TV)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.