Homenatge a Juan José Padilla del Club Los de Gallito y Belmonte

El Club Taurino Los de Gallito y Belmonte, degà de les entitats taurines a Catalunya, ha preparat un sopar homenatge al destre de Jerez Juan José Padilla, que es celebrarà el proper 24 de maig (divendres), al Reial Club de Polo de Barcelona, situat en l’Avinguda Gregorio Marañón, 19-31, de la ciutat comtal. L’acte començarà a les 22:00 hores.

Al costat del torero homenatjat, també hi haurà el torero Serafín Marín, a més dels peridodistas Pedro Javier Cáceres i Emilio Trigo. L’acte estarà presentat pel també peridoista català José María Alarcón.

A més, s’aprofitarà l’acte per premiar Luis María Gibert (President de la FETC) i a Germán Company (President d’honor de l’entitat organitzadora), per la seva tasca al capdavant de la ILP i pels seus 25 anys a la presidència del Club, respectivament.

Aquells que estiguin interessats a acudir, han de fer la seva reserva per al sopar, a través dels telèfons 669299950 o 667017347. El preu del sopar és de 38 euros.

Cal recordar que aquest emotiu acte servirà per presentar a la nova directiva del Club Els de Gallito i Belmonte. La recentment creada Junta Directiva la composen Marilén Barceló (presidenta), Manuel Salmerón (vicepresident), Juan Molina i Enrique Sierra (assessors de presidència), José María Alarcón (secretari i cap de premsa) i Sebastián Arias i José Luis Espinosa (vocals) .

Invitació del Club a l'homenatge a Juan José Padilla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.