La UTYAC, cap a Castelló. T’ho perdràs?

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya comença la seva particular temporada taurina. Ho farà en la pròxima Fira de la Magdalena de Castelló. Serà el proper 3 d’abril, diumenge en el qual es lidiarà la correguda de Victorino Martín per Juan José Padilla, Diego Urdiales i Alberto Aguilar. La UTYAC pretén d’aquesta manera seguir amb les seves reivindicacions taurines tal com va succeir en la passada fira del Pilar a Saragossa, a més d’implicar-se de manera directa en la recollida de signatures per la ILP, que ja estarà en marxa per a aquesta data.

El preu del viatge, amb anada i tornada el mateix diumenge, inclou la plaça d’autocar i l’entrada als toros:

Soci col.laborador: 44 euros
Soci no col.laborador / resta d’aficionats: 48 euros

L’autocar sortirà a les set del matí desde la Monumental (carrer Diputació amb Lepant). Per fer la reserva del viatge, aquells que estan interessats han de fer un ingrés indicant el seu nom i cognoms i en concepte de “Castelló” amb aquest import al següent número de compte (cal guardar l’imprès bancari):

  BANESTO 

 0030 2494 92 0000314272

D’aquesta manera s’avança l’inici de la temporada per als aficionats catalans. Des de la Junta Directiva de l’UTYAC, ressalten que “l’empresa de Castelló ens ha facilitat la reserva d’entrades. Volem agrair públicament al seu empresari, Enrique Patón, el magnífic tracte que ens ha donat “. A més, informen que “l’autocar disposa de 60 places. Entre tots i totes hem de omplir, per seguir amb el nostre camí i enderrocar la prohibició. És la nostra passió i val la pena l’esforç. La il.lusió que cada un de nosaltres hem posat en la creació de la Unió no pot decaure. Ja està tot preparat. Només faltes tu. T’ho perdràs?

Us recordem el correu electrònic de la Unión, al qual us podeu adreçar per a més informació: utyac@hotmail.com. També a través de la seva pàgina a Facebook.

5 comentarios en “La UTYAC, cap a Castelló. T’ho perdràs?

  1. Las cenas y entregas de premios estan muy bien, pero aquí es donde se tiene que estar estas cosas son las que pueden hacer declinar las cosas para bien y junto a las firmas tenemos que hacer acciones como esta que se nos escuche y hacer mucho ruido. AFICIONADOS DE VERDAD TODOS A CASTELLON

  2. Venga animaros!!Por la mañana hay recortes y por la tarde la corrida de Vitorino. Es una buena oportunidad para recoger firmas por la mañana y por la tarde. Además de disfrutar de los dos eventos taurinos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.