Millas ja té cartell per a la seva novellada del mes d’agost

L’empresa de la plaça de toros de Millas (França) ha donat a conèixer el cartell de la seva tradicional novellada.

Aquest poble de la Catalunya Nord, acollirà el diumenge 11 d’agost una novellada concurs de ramaderies franceses amb novells, per ordre de sortida, de Héritiers de Hubert Yonnet, Fernay, Gallon Frères, Blohorn, Jalabert Frères, San Sebastián pels novellers Miguel Andrades, Jarocho i Tristan Barroso.

Miguel Andrades té una temporada francesa molt important. Trepitjarà places com les de Céret, Orthez i Beaucaire gràcies a la seva entrega davant de les ramaderies dures. Aquest any, ja ha triomfar a Mont-de-Marsan i a San Agustin de Guadalix.

Jarocho va deixar una bona impressió a la seva presentació a França l’any passat a Boujan davant dels novells de Cura de Valverde, pel que l’empresa ha considerat que era interessant tornar-lo a portar a França, sobretot després del seu molt gran inici de temporada com va demostrar a les falles de València o en el circuit de novellades de la comunitat de Madrid.

Per últim, Tristan Barroso, va presentar-se a Las Ventas tallant una orella tan sols fa un mes. El compromís de Millas serà el comiat com a noveller ja que 5 dies després prendrà una alternativa de luxe amb toros de Victoriano del Rio a Dax.