Abel Robles es prepara per la temporada més important de la seva vida

La passada temporada d’Abel Robles va estar marcada per dos moments claus: la volta a l’arena de Las Ventas després d‘una bona faena a un novell de Dolores Aguirre i el greu ictus cerebral patit al mes de setembre.

Aquest contratemps li va impedir torejar a San Agustín de Guadalix, on estava anunciat amb una novellada de Partido de Resina. Pocs dies abans havia sortit per la porta gran després de tallar dues orelles als veragua d’Aurelio Hernando a Villa del Prado.

Afortunadament, al món del toro encara hi queda gent amb sensibilitat. Ha quedat demostrat amb el cas de San Agustín de Guadalix, que ja ha confirmat que Abel Robles estarà a la seva fira taurina d’aquest any. A més, l’olotí creu que ha fet mèrits per tornar a fer un nou passeig a Las Ventas i espera tancar altres compromisos a places espanyoles.

Per altra banda, Robles tindrà l’oportunitat de torejar a dos països més. El noveller català tornarà a França, en una de les fires de novellades més importants del país veí que es presentarà aviat. Confirmada està també la seva presència a Mèxic. Robles creuarà l’oceà per torejar a la plaça San Marcos d’Aguascalientes.

El noveller olotí afrontarà la seva quarta temporada com a noveller amb picadors plenament recuperat de l’ictus i amb la sensació que aquest any pot ser el més important de la seva trajectòria professional.

Un comentario en “Abel Robles es prepara per la temporada més important de la seva vida

  1. He visto una valoración negativa de este artículo. Me pregunto muy seriamente quién puede ser el imbécil que no se alegre de tan magnífica notícia. Me cuesta entenderlo, de verdad. A ver si, con un poco de suerte, el imbécil no es cobarde y nos lo explica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.